< terug

Met onze hoogwaardige strategische en visuele kwaliteiten zijn we in staat om in korte tijd het onbenut potentieel van een merk op te sporen en onschadelijk te maken.

Meer over OOGT
Ons laatste artikel Cut the Shortcut – Een onevenaarbaar krachtig groei-instrument

Op zoek naar maximale impact? Ontdek de brandstof die onmisbaar is om dit te bereiken.

Naar ons blog
Contact T: +31 (0) 13 463 35 06
E: ontdek@oogt.nl
Kraaivenstraat 25-12
5048 AB Tilburg

Over OOGT

OOGT is een creatieve merkontwerpstudio. Dagelijks druk met alles wat er nodig is om sympathiek, flexibel en toegankelijk te zijn. Maar vooral bezeten door het ontwerpen van mentale en visuele wapens die bedrijven helpen bij het benutten van hun maximale potentie.

Mentaal, visueel, wapens, potentie; het klinkt bij elkaar misschien wat ingewikkeld, maar het effect van ons werk laat zich gelukkig vrij eenvoudig omschrijven: omdat wij in staat zijn om in vrij korte tijd de ware schoonheid van een merk boven water te halen - en dit te vertalen naar inspirerende taal en hoogwaardige vormgeving - voorzien wij onze klanten van het vertrouwen en de energie die zij nodig hebben om bijzondere prestaties te kunnen realiseren.

Het geheim van onze creatieve output zit 'm in het feit dat wij met ons hele hebben-en-houden vechten tegen voorspelbaarheid. Vol overtuiging. Dat is niet iets dat we 'zomaar' roepen omdat het spannend of interessant klinkt; het is iets waar we jarenlang keihard op hebben gestudeerd en serieus mee hebben geëxperimenteerd. Met als gevolg dat we onze visie en onze dagelijkse praktijk volledig volgens deze ambitie hebben kunnen inrichten.

De mentaliteit die hieruit is ontstaan stelt ons in staat om - anders dan andere bureaus - nog écht creatief te zijn. Het geeft ons de ruimte om geen genoegen te hoeven nemen met 'gemiddeld', waardoor we strategieën en ontwerpen kunnen maken die overduidelijk anders zijn dan anders.