x case sluiten

Met onze hoogwaardige strategische en visuele kwaliteiten zijn we in staat om in korte tijd het onbenut potentieel van een merk op te sporen en onschadelijk te maken.

Meer over OOGT
Ons laatste artikel Cut the Shortcut – Een onevenaarbaar krachtig groei-instrument

Op zoek naar maximale impact? Ontdek de brandstof die onmisbaar is om dit te bereiken.

Naar ons blog
Contact T: +31 (0) 13 463 35 06
E: ontdek@oogt.nl
Kraaivenstraat 25-12
5048 AB Tilburg
Klant: Versteijnen Logistics

Undo Distance

Veel bedrijven doen wat Versteijnen Logistics doet: klanten helpen om makkelijker te kunnen groeien over grote afstanden. En deze bedrijven presenteren zich ook nog eens vaak op precies dezelfde manier naar de buitenwereld. Dan is het best logisch om je als merk af en toe eens af te vragen wat jou nou eigenlijk bijzonder maakt. Dat deed Versteijnen; kritisch naar zichzelf kijken.

En wij mochten daarbij helpen. Het merktraject dat we doorliepen resulteerde in een verrassend frisse propositie: 'Undo Distance'. Eentje met een dubbele betekenis. Want 'Undo Distance' slaat voor Versteijnen niet alleen op de waarde die zij haar klanten biedt, maar ook op de belangrijkste interne opdracht die haar voor de voeten ligt. Om deze kersverse merkstrategie zo goed mogelijk binnen de organisatie te laten landen hebben we een visueel merkboek ontwikkeld.