x case sluiten

Met onze hoogwaardige strategische en visuele kwaliteiten zijn we in staat om in korte tijd het onbenut potentieel van een merk op te sporen en onschadelijk te maken.

Meer over OOGT
Ons laatste artikel Cut the Shortcut – Een onevenaarbaar krachtig groei-instrument

Op zoek naar maximale impact? Ontdek de brandstof die onmisbaar is om dit te bereiken.

Naar ons blog
Contact T: +31 (0) 13 463 35 06
E: ontdek@oogt.nl
Kraaivenstraat 25-12
5048 AB Tilburg
Klant: Sense Company

Spreading Unexpected Smiles

Makkelijk heb je het als ambitieus merk natuurlijk nooit. Helemaal niet als je een jong bedrijf bent dat op het punt staat om de wereld te veroveren. Maar zelfs dan kunnen er situaties optreden die soms best wel prettig kunnen zijn. Dat ervaarde Sense Company uit eerste hand. Want na jarenlang knetterhard en intensief geïnvesteerd te hebben in de ontwikkeling van eigen professionele geurbeheersystemen, merkte ze 'ineens' dat ze ver vooruit liep.

De wereld van geurbeheersing wordt namelijk nog altijd sterk gevormd door vooral functionele oplossingen. Vanuit de insteek 'het moet niet stinken', zullen we maar zeggen. Wanneer je dan met intelligente systemen op de proppen komt die geur voor iedereen eenvoudig beheersbaar maken, dan opent zich een wereld van ongekende mogelijkheden en oneindige toepassingen. Een wereld die de geijkte oplossingen sterk overstijgt.

Wanneer je de wereld op een volledig nieuwe manier wilt laten kennismaken met geurbeheersing, dan hoort daar een verhaal en een uitstraling bij die aansluit op het formaat van deze ambitie. Daarom ontwikkelden wij voor Sense Company de propositie 'Spreading Unexpected Smiles', met bijbehorende visuele identiteit. Een concept waarin we de bijzondere en haast ongrijpbare magie achter de kracht van geur hebben gevangen in een missie die past bij het jonge merk; een heldere richting, met oneindige mogelijkheden.